Tjänster för privata kunder

Häst för Dig drivs av Karin Wideström på den certifierade Grön Arenagården Fagerhults Häst. Karin är socionom, familjebehandlare, habiliteringsassistent och facilitator för hästunderstödda insatser i pedagogik och socialt arbete.

Häst för Dig – den lilla verksamheten med de stora möjligheterna.

Häst för Dig är en liten verksamhet som framför allt erbjuder individuella tjänster till enskilda personer. I vissa fall erbjuder Häst för Dig tjänster till mindre grupper. Häst för Dig vilar på övertygelsen om allas rätt att utvecklas utifrån sina förutsättningar och ser det som bekymmersamt att många verksamheter i samhället ställer krav på oss som högpresterande för att vi skall kunna delta i verksamhet. Detta exkluderar många människor som lever med ångest, utmattningssyndrom eller andra former av utmaningar i livet. Häst för Dig erbjuder hästaktiviteter, djursamvaro och tjänster för upplevelsebaserat lärande tillsammans med djur. Eftersom tjänsterna ofta skräddarsys kan de se lite olika ut. Här följer några exempel på vad vi erbjuder:

Tjänster

Ridlektioner. Hänsyn tas till behov, mående och eventuell pågående behandling. Det är Du, som kund, som bestämmer om vi ska fokusera endast arbetet tillsammans med hästen, eller om arbetet för Ditt mående ska integreras i ridlektionerna.

Utvecklas med hästen från marken. Samvaron med hästen ger många tillfällen att lära mer om kommunikation och samspel. Här ges Du möjlighet att lära mer om både hästar och om Dig själv.

Föräldraworkshop. Vill Du utvecklas som förälder och utforska nya sätt att bemöta den du är omsorgsgivare för? Under tre halvdagar träffas vi i en mindre grupp för att arbeta tillsammans med föräldrafrågor och hästar.

Verksamhet för Unga. Fagerhults Hästs verksamheter berikar och ingår i varandra. Är Du förälder till en ungdom med särskilda utmaningar i livet – kika gärna på övriga sidor på hemsidan. Kanhända finner du inspiration till något Häst för Dig kan göra för Er bland tjänsterna till offentlig verksamhet eller bland våra projektidéer. Du är varmt välkommen att höra av Dig till oss!

Prisexempel

Ridlektion: 500kr

Arbete tillsammans med hästen från marken: 500kr

Föräldraworkshop: Föräldraworkshopen erbjuds vid tillfälle och vid efterfrågan. Gruppdeltagare 4st. Workshopen pågår under tre halvdagar, ett tillfälle per vecka. Pris: 2400kr/person.


Varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor om vår verksamhet eller önskar boka en aktivitet!%d bloggare gillar detta: