Tjänster för offentlig verksamhet

Häst för Dig drivs av Karin Wideström på den certifierade Grön Arenagården Fagerhults Häst. Karin är socionom, familjebehandlare, habiliteringsassistent och facilitator för hästunderstödda insatser i pedagogik och socialt arbete.

Häst för Dig – den lilla verksamheten med de stora möjligheterna.

Häst för Dig bedrivs på den certifierade Grön Arenagården Fagerhults Häst. Häst för Dig är en liten och dynamisk verksamhet med stort kunnande och driv att skapa tjänster för liv, utveckling och lärande med stöd av djur, natur och trädgård. Tjänsterna anpassas efter den enskildes behov och skräddarsys för att matcha övriga insatser i den enskildes liv. Verksamheten har stor vilja och kapacitet att skapa tjänster utifrån kundbehov. Därför kan tjänsterna som erbjuds se lite olika ut. Här följer några exempel på vad vi erbjuder:

Tjänster

Lärandedagar för unga med problematisk skoltillvaro. Häst för Dig erbjuder tjänster till skolor för barn som inte varit i skolan på länge eller som behöver en förändrad skolsituation. Läs mer

Verksamhet för unga i gymnasieålder som inte har sysselsättning. Häst för dig erbjuder verksamhet för ungdomar som inte har någon form av sysselsättning. Kontakta oss för mer information.

Individuella djurunderstödda aktiviteter för personer med psykisk ohälsa. Häst för Dig erbjuder individuella aktiviteter och upplevelsebaserat lärande. Kontakta oss för mer information om våra djurunderstödda tjänster .


Välkommen att kontakta oss för information och förfrågan!


%d bloggare gillar detta: